Otevření kavárny s využitím metod řízení projektů - Brunerová, Lucie; Melechovský, Jan; Čížek, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2015)
Bakalářská práce "Otevření kavárny s využitím metod řízení projektů" se zabývá teoretickou i praktickou stránkou řízení projektů. Cílem bakalářské práce je naplánování projektu, který vede k otevření kavárny na turistickém místě - hradě. Ve své teoretické části popisuje základní pojmy, metody při řízení projektů a základy Microsoft Project. V praktické části je nejprve popsáno místo, kde bude kavárna vybudována. Je provedena analýza návštěvnosti hradu Lipnice. Poté je vytvořen projekt v programu Microsoft Project. Pomocí něj jsou provedeny důležité analýzy, jako je časová analýza, nákladová analýza, analýza zdrojů nebo analýza rizika. Celý projekt je také zobrazen pomocí Ganttova diagramu.
Vedoucí práce: Jan Melechovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: matematické metody v ekonomii [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses