Bankovní poplatky - Vránová, Veronika; Rajl, Jiří; Cibulka, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Hlavním tématem bakalářské práce je zjistit, zda se vývoj ekonomiky odráží na vývoji výnosů z bankovních poplatků a provizí bankovního sektoru České republiky. Dále pak ukazuje, kolik zaplatí průměrný klient českých bank za běžné služby a produkty. Podkladem pro vytvoření průměrného klienta a zjištění, zda jsou tito klienti ochotni změnit banku z hlediska poplatků a provizí, jsem si zvolila dotazník. Pro analýzu vývoje, jak ekonomiky na území České republiky, tak i poplatků a provizí, mi posloužily zprávy o bankovním dohledu a zprávy o výkonu dohledu nad finančním trhem vydané Českou národní bankou. Práce se rovněž zabývá vznikem bankovních poplatků a provizí, jejich vývojem a také významností bankovních poplatků. Zmiňuje také strukturu výnosů z poplatků a provizí vybraných bank.
Vedoucí práce: Jiří Rajl
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses