Kulturně-marketingový projekt a spolupráce s komunální sférou na příkladu Red Bull Tour Bus - Hölclová, Sára; Riedlbauch, Václav, 1947-2017; Hucková, Barbara, 1964-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá realizací hudebních projektů v městských památkových objektech. Dále se zaměřuje na marketingovou strategii uměleckých projektů a na jednotlivé fáze jejich realizace. V teoretické části je popsána teorie projektového managementu v oblasti kultury a umění, aplikovatelná na projekt Red Bull Tour Bus City Tour. Praktická část je založena na informacích získaných v osobních rozhovorech se zainteresovanými osobami a vlastních zkušenostech, nabytých působením ve firmě Red Bull Česká republika, s.r.o. V závěru práce jsou vyhodnoceny výsledky dotazníkového šetření, jehož cílem bylo zjistit, zda jsou marketingové aktivity, uskutečněné v rámci Red Bull Tour Bus, účinné.
Vedoucí práce: Václav Riedlbauch
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses