Přínosy studentského kulturního projektu – VŠE na Majáles - Vítková, Zuzana; Hucková, Barbara, 1964-; Malcová, Zuzana, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Bakalářská práce "Přínosy studentského kulturního projektu -- VŠE na Majáles" se věnuje zhodnocení okolností a přínosů autonomního studentského projektu pořádaného na úrovni Vysoké školy ekonomické a přesahujícího k úrovni meziuniverzitní. Cílem bakalářské práce je mimo jiné zjistit, ve které konkrétní sféře jsou plynoucí přínosy z realizace projektu pro jeho členy nejmarkantnější. Uvažovanými sférami je pole zkušeností, managementu projektů a networking. Teoretická část připravuje půdu pro zhodnocení realizace projektu jako takového, jsou položeny teoretické základy pro organizaci i vedení projektu a práci lidí v týmu. Dále je ukotven termín networking ve významech aplikovaných na analýzu projektu a představen kontext projektu v rámci majálesových tradic a reanimace této kulturní tradice v podobě Pražského Majálesu. V praktické části je zhodnocena příprava a realizace projektu VŠE na Majáles, jsou vytyčeny a odůvodněny klíčové body, ve kterých se realizace projektu na studentské úrovni odlišuje od standardů a to z pohledu koordinátora projektu. Projekt je dále analyzován a vyhodnocován pomocí strukturovaných rozhovorů se členy realizačního týmu, čímž má být dosaženo nejen definování reálných přínosů projektu, ale také další úrovně vyhodnocení pro příští ročníky realizace studentského kulturního projektu.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses