Analýza ziskovosti zákazníků v konkrétní firmě - Turková, Karolína (2015)
Bakalářská práce s názvem "Analýza ziskovosti zákazníků v konkrétní firmě" se zabývá možnými pohledy, kterými lze v podnikové praxi přistupovat k analýze ziskovosti zákazníků. V teoretické části jsou popsány nástroje a metody manažerského účetnictví, které se k analýze ziskovosti zákazníků používají. Praktická část se skládá ze zhodnocení stávajícího systému analýzy ziskovosti zákazníků a návrhu nového systému. V závěrečné části jsou pak shrnuta některá doporučení.