Analýza ziskovosti zákazníků v konkrétní firmě - Turková, Karolína; Roun, Vlastimil; Šiška, Ladislav, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce s názvem "Analýza ziskovosti zákazníků v konkrétní firmě" se zabývá možnými pohledy, kterými lze v podnikové praxi přistupovat k analýze ziskovosti zákazníků. V teoretické části jsou popsány nástroje a metody manažerského účetnictví, které se k analýze ziskovosti zákazníků používají. Praktická část se skládá ze zhodnocení stávajícího systému analýzy ziskovosti zákazníků a návrhu nového systému. V závěrečné části jsou pak shrnuta některá doporučení.
Vedoucí práce: Vlastimil Roun
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses