Slovenské přeshraniční fúze - Haring, Tomáš; Skálová, Jana, 1967-; Karásková, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce Slovenské přeshraniční fúze je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V první části jsou stručně popsány obecné pojmy pro lepší pochopení daného tématu. Následně je většina práce zaměřena na obchodněprávní a účetní regulaci přeshraničních fúzi. Praktická část aplikuje poznatky z teoretické části na konkrétních příkladech a součástí je také analýza přeshraničích fúzí realizovaných na Slovensku od roku 2010 až 2014. Hlavním cílem práce je prozkoumat právní a účetní hlediska upravující přeshraniční fúze na Slovensku.
Vedoucí práce: Jana Skálová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses