Úrazové pojištění a analýza vybrané produktové nabídky - Šlapáková, Zuzana; Bártová, Hana; Kábrt, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá úrazovým pojištění a analýzou vybrané produktové nabídky. Celá práce je rozdělena do dvou částí. První se věnuje obecné charakteristice úrazového pojištění a zobrazuje celkové postavení úrazového pojištění na českém pojistném trhu. Druhá část se zabývá nabídkou úrazového pojištění u třech vybraných pojišťoven. Její hlavní podstatou je srovnání nabízených pojistných plnění, výluk z pojištění a dalších znaků úrazového pojištění. V závěru práce jsou také uvedeny modelové příklady se srovnáním výše pojistného a výše pojistného plnění.
Vedoucí práce: Hana Bártová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses