Využití prostředků z fondů EU ve vybrané oblasti - Solný, Lukáš; Breňová, Lubomíra, 1948-2025; Soukupová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato práce se zaměřuje na čerpání dotací z Evropských fondů, hlavní zaměření práce je na Evropský zemědělský fond pro rozvoj venkova. Cílem této práce je vyhodnocení projektu realizovaného s podporou evropských dotací. Jedná se o projekt Modernizace ZŠ Skřipov: přestavby kotelny na vytápění biomasou. V této práci bude vyhodnoceno, zda projekt dosáhl požadovaných výsledků a jaký je jeho nynější vývoj, dále budou také vyhodnocena finanční návratnost návazných opatření, která mohou zlepšit výsledek původního projektu.
Vedoucí práce: Lubomíra Breňová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses