Internetové obchodování - nová forma na trhu umění. - Ličková, Zuzana (2015)
Tato práce se zabývá obchodem s uměním na internetu se zaměřením na Českou republiku. Stěžejní část práce je věnována teorii v oblasti on-line obchodu, historickému aukčnímu vývoji, právním normám a arts marketingu na internetu. Praktická část je zaměřena na představení forem on-line obchodu s uměleckými díly, srovnání těchto forem s tradičními formami obchodu s uměním a návrhy na bezpečnější obchod s uměleckými díly na internetu v České republice.