Internetové obchodování - nová forma na trhu umění. - Ličková, Zuzana; Janištinová, Anna; Prokůpek, Marek, 1987-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Tato práce se zabývá obchodem s uměním na internetu se zaměřením na Českou republiku. Stěžejní část práce je věnována teorii v oblasti on-line obchodu, historickému aukčnímu vývoji, právním normám a arts marketingu na internetu. Praktická část je zaměřena na představení forem on-line obchodu s uměleckými díly, srovnání těchto forem s tradičními formami obchodu s uměním a návrhy na bezpečnější obchod s uměleckými díly na internetu v České republice.
Vedoucí práce: Anna Janištinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses