Fiskální politika Ruské federace po roce 2000 - Lipkin, Aleksei; Soukup, Jindřich, 1955-; Kulbakov, Nikolay; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem mé bakalářské práce je analyzování fiskální politiky Ruské federace, vysvětlení principů této politiky, vymezení specifik jejího fungování, cílů, nedostatků, hlavních instrumentů a nástrojů. V první části práce je teoreticky popsána daná problematika týkající se fiskální a rozpočtové politiky a daňové soustavy. V další části je provedené zhodnocení současného daňového systému a celkové daňové zátěže v Ruské federaci. Dále se rozebírá struktura příjmů a výdajů veřejných rozpočtů Ruské federace, a jejích vývoj v čase. Je zde zhodnocen státní dluh Ruské federace a provedená analýza jednotlivých státních opatření na modelu agregátní nabídky a agregátní poptávky. V závěru je celkové zhodnocení fiskální politiky Ruské federace a shrnutí provedené práce.
Vedoucí práce: Jindřich Soukup
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses