Mikrofinance v Bělorusku - Belausava, Aliaksandra; Radová, Jarmila; Rybák, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato diplomová práce se zabývá pojmem mikrofinancování, tj. systém finančních služeb určený skupinám obyvatel, které jsou omezeny nebo vůbec nemají přístup k bankovním službám. Za cíle této práce jsem určila pochopení pojmu mikrofinancování, dopadů a důsledků mikrofinanční politiky na životní úroveň obyvatel a celkem na ekonomickou situaci v zemi, odhalení a prozkoumání Koncepce rozvoje mikrofinancování a analýzu mikrofinančního trhu Běloruska. První kapitola je věnována studiu teoretických aspektů mikrofinancování, krátké historii a zjištěným výhodám a nevýhodám mikrofinancí. Východiskem pro druhou kapitolu je rozbor Koncepce rozvoje mikrofinancování v Bělorusku za 2010-2015. Třetí kapitola se zabývá vývojem a analýzou mikrofinančního trhu v Bělorusku.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses