Ocenění podniku společnosti Czech computer s. r. o. - Tomanová, Bohumila (2015)
Cílem této diplomové práce bylo učit tržní hodnotu podniku společnosti Czech Computer s.r.o. k datu 1. 1. 2011. Diplomová práce je rozdělena do 6 částí -- informace o podniku, finanční analýza, strategická analýza, generátory hodnoty, finanční plán a ocenění. Ocenění bylo provedeno metodou DCF Equity a kontrolní metodou EVA.