Ocenění podniku společnosti Czech computer s. r. o. - Tomanová, Bohumila; Maříková, Pavla, 1965-; Luxemburk, Patrik; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem této diplomové práce bylo učit tržní hodnotu podniku společnosti Czech Computer s.r.o. k datu 1. 1. 2011. Diplomová práce je rozdělena do 6 částí -- informace o podniku, finanční analýza, strategická analýza, generátory hodnoty, finanční plán a ocenění. Ocenění bylo provedeno metodou DCF Equity a kontrolní metodou EVA.
Vedoucí práce: Pavla Maříková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses