Elektronické účtovné výkazníctvo - Kapusta, Michal (2015)
Práca skúma súčasné a budúce možné využitia ICT v elektronickom účtovnom výkazníctve, popisuje vlastnosti, využitie a implementáciu EDI a XBRL, popisuje koncept online reportingu a kontinuálneho auditu, predstavuje oblasť umelej inteligencie a expertných systémov a ich aplikáciu v účtovníctve a audite, popisuje vývoj a využitie systému FRAANK pre extrakciu účtovných dát z databázy EDGAR, popisuje implementáciu kontinuálneho auditu v spoločnosti Siemens a nakoniec uvádza možné dôvody, prečo nie je využitý celý potenciál týchto technológií.