Zhodnotenie vývoja U.S.Steel Košice, s.r.o (Východoslovenských železiarní) v dobe vlastníctva koncernom US Steel - Sabo, Ivan; Bobek, Michal; Janičíková, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2014)
Cieľom práce je zhodnotiť vývoj firmy U.S.Steel Košice, s.r.o. v rokoch 2005 až 2012. Teoretická časť bakalárskej práce je venovaná základným pojmom, tzn. teórii finančného zdravia podniku, finančnej analýze, jej postupom a prístupom, ukazovateľom, metódam a moderným metódam hodnotenia výkonnosti podniku a strategickej analýze. V praktickej časti sú využité údaje z finančných výkazov firmy k prevedeniu ekonomickej a finančnej analýzy. Strategická analýza sa opriera o analýzu prostredia ako PEST a SWOT analýzu.
Vedoucí práce: Michal Bobek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses