Vztah českých spotřebitelů k biopotravinám - Matoušková, Lucie; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce je zaměřena na trh biopotravin v České republice. Cílem bakalářské práce je identifikovat vztah českých spotřebitelů k biopotravinám a na základě výsledků marketingového výzkumu poskytnout marketingová doporučení subjektům působícím na tomto dílčím trhu. Nejprve jsou vymezeny pojmy ekologické zemědělství a biopotraviny a následně je představena současná situace trhu biopotravin v České republice. Teoretická část práce je věnována marketingovému výzkumu. Na základě vyhodnocení výsledků výzkumu jsou poskytnuta marketingová doporučení.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses