Marketingová strategie firmy Merkur Toys s. r. o. - Dvořáková, Lucie (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií a marketingovou komunikací firmy Merkur Toys s. r. o., která je tradiční českou firmou již téměř sto let. Cílem této bakalářské práce je zhodnotit stávající marketingovou strategii firmy a navrhnout novou marketingovou strategii, která by mohla firmě dopomoci k větším ziskům a většímu povědomí společnosti ohledně všech produktů. Provedenou analýzou byly zjištěny určité nástroje, které společnost využívá k dosažení svých cílů a jak jsou tyto nástroje efektivní.