Marketingová strategie firmy Merkur Toys s. r. o. - Dvořáková, Lucie; Filipová, Alena, 1965-; Zeman, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá marketingovou strategií a marketingovou komunikací firmy Merkur Toys s. r. o., která je tradiční českou firmou již téměř sto let. Cílem této bakalářské práce je zhodnotit stávající marketingovou strategii firmy a navrhnout novou marketingovou strategii, která by mohla firmě dopomoci k větším ziskům a většímu povědomí společnosti ohledně všech produktů. Provedenou analýzou byly zjištěny určité nástroje, které společnost využívá k dosažení svých cílů a jak jsou tyto nástroje efektivní.
Vedoucí práce: Alena Filipová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses