Finanční analýza OnStyle s. r. o. - Sazimová, Renata (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou podniku OnStyle s. r. o. Cílem práce je provést finanční analýzu na základě rozvahy a výsledovky, tedy základních účetních výkazů. Metodika je popsána velmi stručně, jen pro základní pochopení užití daného ukazatele, a rovnou následována praktickou částí, tedy aplikováním na společnost OnStyle. Nejprve je společnost krátce představena, poté následuje úvod do finanční analýzy. Dále je aplikována horizontální a vertikální analýza výkazů a je zkoumána zadluženost, likvidita, rentabilita a aktivita firmy. Jako souhrnné zhodnocení podniku jsou použity bankrotní modely a SWOT analýza. Práce je zakončena zjednodušeným finančním plánem.