Finanční analýza OnStyle s. r. o. - Sazimová, Renata; Daněk, Stefan Svatopluk; Janičíková, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá finanční analýzou podniku OnStyle s. r. o. Cílem práce je provést finanční analýzu na základě rozvahy a výsledovky, tedy základních účetních výkazů. Metodika je popsána velmi stručně, jen pro základní pochopení užití daného ukazatele, a rovnou následována praktickou částí, tedy aplikováním na společnost OnStyle. Nejprve je společnost krátce představena, poté následuje úvod do finanční analýzy. Dále je aplikována horizontální a vertikální analýza výkazů a je zkoumána zadluženost, likvidita, rentabilita a aktivita firmy. Jako souhrnné zhodnocení podniku jsou použity bankrotní modely a SWOT analýza. Práce je zakončena zjednodušeným finančním plánem.
Vedoucí práce: Stefan Svatopluk Daněk
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses