Aplikace úlohy kurýrní služby s několika vozidly - Parolková, Monika (2015)
Tato práce se věnuje nově rozvíjené logistice v potravinářském průmyslu, konkrétně doručování hotových pokrmů z různých restauračních zařízení k zákazníkovi. Společností poskytujících tyto služby je několik, ale v této práci bude předmětem firma Dámejídlo.cz, což je za poslední 2 roky firma dominující na trhu rozvozu potravin. Bude zde matematicky zapsán postup při rozdělování zakázek mezi kurýry. Tato úloha kurýrní služby se liší především časovými okny. Některá časová okna zde budou pevně stanovena, ale některá je třeba vypočítat v průběhu a následně je dodržet.