Daňové aspekty vybrané podniku - Švecová, Jana (2015)
Práce je zaměřena na vybraný podnik Hotel a restaurace U Hrocha ve Škrdlovicích. Cílem práce je popis základních prvků daňového systému ČR, úvodní finanční analýza zvoleného podniku a analýza daňových aspektů zvoleného podniku.První kapitola se zabývá popisem daňového systému ČR. Druhá kapitola je věnována obecným informacím o podniku a finanční analýze. Poslední část obsahuje daňové aspekty podniku, analýzu daňových aspektů a návrhy daňové optimalizace pomocí daňové úspory.