Daňové aspekty vybrané podniku - Švecová, Jana; Vítek, Leoš, 1970-; Stavjaňová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Práce je zaměřena na vybraný podnik Hotel a restaurace U Hrocha ve Škrdlovicích. Cílem práce je popis základních prvků daňového systému ČR, úvodní finanční analýza zvoleného podniku a analýza daňových aspektů zvoleného podniku.První kapitola se zabývá popisem daňového systému ČR. Druhá kapitola je věnována obecným informacím o podniku a finanční analýze. Poslední část obsahuje daňové aspekty podniku, analýzu daňových aspektů a návrhy daňové optimalizace pomocí daňové úspory.
Vedoucí práce: Leoš Vítek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses