Analýza české obchodní korporace při přechodu z české legislativy do IFRS pro SME - Tichá, Veronika; Vašek, Libor, 1978-; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce na téma "Analýza české obchodní korporace při přechodu z české legislativy do IFRS pro SME" pojednává o problematice vykazování účetních informací reálného podniku při přechodu do IFRS pro SME. První kapitola se zabývá popisem českých předpisů a Mezinárodního standardu účetního výkaznictví. Následující část se zabývá popisem konkrétní společnosti a její analýzou z hlediska vybraných sekcí standardu IFRS pro SME. Poslední část se týká úprav v konečné rozvaze k 31. 12. 2013 a sestavení počáteční rozvahy k 1. 1. 2014 podle IFRS pro SME. Závěr tvoří zhodnocení změn v účetní jednotce při přechodu do IFRS pro SME.
Vedoucí práce: Libor Vašek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses