Fundamentální analýza investiční příležitosti v oblasti těžby a dobývání nerostů - Arutyunyan, Arsen; Brada, Jaroslav, 1964-; Čech, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Fundamentální analýza představuje široce využívanou mezi analytiky a nejkomplexnější metodu, která umožňuje udělat rozhodnutí o správném ocenění určitého aktiva na základě zkoumání globálních, odvětvových a firemních faktorů a událostí. Cílem této diplomové práce je popsat teoretické základy metod fundamentální analýzy, jejich použitelnost při rozhodování za existujících podmínek na ruském trhu a na praktickém příkladu ukázat použití fundamentální analýzy na konkrétním příkladě "Lukoil".
Vedoucí práce: Jaroslav Brada
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses