Výroční zpráva neziskové organizace - Marešová, Martina (2015)
Tato bakalářská práce "Výroční zpráva neziskové organizace" definuje pojem Výroční zpráva, představuje její funkce, uživatele a náležitostí. Charakterizuje neziskové organizace v České republice a výroční zprávy tří vybraných organizací v praktické části analyzuje, hodnotí a případně doporučuje změny.