Výroční zpráva neziskové organizace - Marešová, Martina; Zouhar, Tomáš, 1981-; Takáčová, Hana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato bakalářská práce "Výroční zpráva neziskové organizace" definuje pojem Výroční zpráva, představuje její funkce, uživatele a náležitostí. Charakterizuje neziskové organizace v České republice a výroční zprávy tří vybraných organizací v praktické části analyzuje, hodnotí a případně doporučuje změny.
Vedoucí práce: Tomáš Zouhar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses