Motivace zamestnance - Tsiunis, Nastassia (2015)
Cílem mé bakalářské práce je zjistit, jak motivace ovlivňuje pracovní proces v hotelu InterContinental. Přínosem práce je pomocí výzkumu zjistit, jaké zaměstnanecké benefity opravdu mohou zlepšit jejich výkonnost a přístup k práci a prověřit hypotézu, že zaměstnanci preferují finanční bonusy před ostatními. Práce je rozdělena do tří částí. První kapitola seznamuje s problematikou motivace pracovníků a zaměstnaneckých benefitů z teoretického hlediska. Druhá kapitola je věnována analýze motivace ve vybrané organizaci, popisu jednotlivých metod motivování zaměstnanců, analýze spokojenosti pracovníků hotelu InterContinental se zaměstnaneckými benefity. Třetí kapitola se soustřeďuje na vyhodnocení výsledků dotazníkového šetření a navržení doporučení k zefektivnění motivačního programu v hotelu InterContinental.