Analýza rychlodrážní tramvajové dopravy na příkladu města Volgogradu - Denisova, Yulia; Mervart, Michal, 1977-; Červinská, Veronika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem této bakalářské práce je provést analýzu volgogradské rychlodrážní tramvajové dopravy. Práce se skládá ze dvou částí. V teoretické části jsou shrnuty obecné poznatky o městské hromadné dopravě se zaměřením na tramvajovou dopravu, metropolitan a rychlodrážní tramvajovou dopravu. Praktická část je přímo zaměřená na analýzu rychlodrážního tramvajového systému ve Volgogradě. V této části je popsána historie rozvoje volgogradského metrotramu, jeho charakteristické rysy a technické zvláštnosti. Také jsou tady i údaje o stavu vozového parku a podzemních stanic dvou linek. Důležitou součástí práce je kapitola o perspektivách rozvoje metrotramu a také o jeho silných a slabých stránkách. V závěru jsou shrnuty výsledky analýzy provedené v praktické části.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses