Progresivní systémy sledování vozového parku - Smětal, Matěj (2015)
Předmětem bakalářské práce "Progresivní systémy sledování vozového parku" je porovnat na základě analýzy stávajícího vozového a strojového parku firmy Smětal, s.r.o. varianty možností implementace monitorovacího systému pro nepřetržitý dohled nad vozidly a stroji. Na závěr je také vybrána varianta, která je pro tuto společnost nejvhodnější. Teoretická část obsahuje popis globálního polohového systému GPS, Fleet a Fuel managementu.