Progresivní systémy sledování vozového parku - Smětal, Matěj; Mervart, Michal, 1977-; Sychra, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Předmětem bakalářské práce "Progresivní systémy sledování vozového parku" je porovnat na základě analýzy stávajícího vozového a strojového parku firmy Smětal, s.r.o. varianty možností implementace monitorovacího systému pro nepřetržitý dohled nad vozidly a stroji. Na závěr je také vybrána varianta, která je pro tuto společnost nejvhodnější. Teoretická část obsahuje popis globálního polohového systému GPS, Fleet a Fuel managementu.
Vedoucí práce: Michal Mervart
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses