Indikátory finančného zdravia a ich vývoj u vybraných českých bánk - Angelovičová, Dominika (2015)
Diplomová práca sa zaoberá témou finančnej stability bankového systému v Českej republike. V teoretickej časti sú skúmané indikátory finančného zdravia podľa metodiky Českej národnej banky. Následne sú zisťované a hodnotené hodnoty relevantných indikátorov vybraných bánk pôsobiacich v Českej republike v posledných rokoch. Cieľom praktickej časti je posúdenie hodnôt indikátorov v období okolo finančnej krízy.