Indikátory finančného zdravia a ich vývoj u vybraných českých bánk - Angelovičová, Dominika; Blahová, Naďa, 1958-; Kučera, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práca sa zaoberá témou finančnej stability bankového systému v Českej republike. V teoretickej časti sú skúmané indikátory finančného zdravia podľa metodiky Českej národnej banky. Následne sú zisťované a hodnotené hodnoty relevantných indikátorov vybraných bánk pôsobiacich v Českej republike v posledných rokoch. Cieľom praktickej časti je posúdenie hodnôt indikátorov v období okolo finančnej krízy.
Vedoucí práce: Naděžda Blahová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses