Fundamentální analýza akcie EasyJet - Janda, Kristián (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na fundamentální analýzu akcií easyJetu. Ve třech hlavních kapitolách je tato společnost analyzována na globální, odvětvové a firemní úrovni. Globální fundamentální analýza zkoumá vliv vybraných makroekonomických veličin na index FTSE 100. Odvětvová analýza se zabývá charakteristikou sektoru leteckých společností. Cílem firemní fundamentální analýzy je stanovení vnitřní hodnoty akcie. Na závěr je formulováno investiční doporučení.