Specifika finanční analýzy holdingu - případová studie TERMO HOLDING a.s. - Peroutková, Markéta; Rýdlová, Barbora, 1976-; Šnajberg, Oxana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Tato diplomová práce pojednává o specifikách finanční analýzy holdingu. Finanční analýza bude provedena na společnosti TERMO+holding, a.s. V první části práce se zabývám obecnými charakteristikami holdingu, konsolidované účetní závěrce a metodám finanční analýzy, které použiji v druhé části práce. V praktické části diplomové práce provedu finanční analýzu mateřské společnosti a dvou dceřiných společností spolu s mezipodnikových srovnáním.
Vedoucí práce: Barbora Rýdlová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses