Spotřebitelské preference na trhu kávy - Kačerová, Pavlína; Zeman, Jiří; Filipová, Alena, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato bakalářská práce se zabývá nákupními zvyklostmi spotřebitelů na trhu kávy v České republice. Cílem práce je identifikovat situaci na trhu kávy a objasnit rysy a chování českého spotřebitele. Práce je rozdělena do tří částí. První část se zabývá trhem kávy ve světovém měřítku, druhá část se zaměřuje na trh tuzemský. Ve třetí části analyzuji výsledky vlastního výzkumu, který probíhal formou dotazníkového šetření mezi českými spotřebiteli.
Vedoucí práce: Jiří Zeman
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses