Reflexe 17. listopadu v prostředí vysokoškolských studentů - Semrádová, Andrea; Dvořáková, Vladimíra, 1957-; Dlouhý, Miloš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Tato práce se zabývá reflexí 17. listopadu 1989 po 25 letech z pohledu vysokoškolských studentů. Cílem práce je analýza akcí, konferencí a mítinků uspořádaných u příležitosti 25. výročí 17. listopadu. Hlavní otázky této práce jsou, zda se studenti sami aktivně účastnili organizace těchto událostí, jaká témata zde nastolovali a zda vyjadřovali kritiku vůči nějaké současné politické nebo společenské situaci.
Vedoucí práce: Vladimíra Dvořáková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses