Politický marketing strany Most-Híd Porovnanie politického marketingu strany v parlamentných voľbách v rokoch 2010 a 2012 - Balázsyová, Judita; Vymětal, Petr; Smetanková, Daša; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2015)
Bakalárska práca sa venuje politickému marketingu slovensko-maďarskej strany Most-Híd, ktorá bola založená v roku 2009 Bélom Bugárom. Cieľom práce je zistenie príčiny úspechu strany Most-Híd v parlamentných voľbách v roku 2010 a rieši otázky týkajúce sa politického marketingu a volebného správania voličov strany Most-Híd v rokoch 2010 a 2012. Práca je rozdelená do štyroch kapitol. V prvej teoretickej časti práca priblíži pojem politickej komunikácie apolitického marketingu. Druhá časť predstaví stranu Most-Híd, jej vznik, históriu a program strany. Tretia, praktická časť bude venovaná popisu a analýze politického marketingu strany Most-Híd jej predvolebnej kampani v roku 2010 a v roku 2012 a štvrtá volebným výsledkom.
Vedoucí práce: Petr Vymětal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: politologie [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses