Exportné financovanie v ČR a SR - Danová, Alžbeta; Teplý, Petr, 1977-; Křížek, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Táto bakalárska práca sa zaoberá problematikou exportného financovania v ČR a SR. Práce sa venuje analýze rôznych typov rizík spojené s exportným financovaním, následne definuje teoretické princípy fungovania nástrojov exportného financovania a jej súvisiacimi výhodami a nevýhodami. Taktiež sa zameriava na aktuálny proces podpory exportu prostredníctvom národných úverových inštitúcií. Hlavným cieľom je porovnanie možností v ČR a SR, so snahou nájsť podobné a odlišné znaky exportného financovania, a jej vplyv na českých a slovenských exportérov v kontexte daných ekonomík.
Vedoucí práce: Petr Teplý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses