Finanční analýza vybrané leasingové společnosti a její srovnání s konkurencí - Skala, Martin; Hrdý, Milan; Šnajberg, Oxana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Práce je rozdělena do dvou částí. Metodická část se věnuje charakteristice leasingu, vymezení leasingového odvětví a výběru metod finanční analýzy vhodných pro leasingové společnosti. Analytická část se zabývá samotnou finanční analýzou vybrané leasingové společnosti a následným porovnáním s odvětvovými hodnotami. Hlavní cílem práce je prostřednictvím finanční analýzy popsat a analyzovat specifika leasingových společností. V závěru jsou zhodnoceny cíle práce a interpretovány její závěry.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses