Komparace finančního řízení a hospodaření profesionálních a spolkových sportovních klubů - Přibylová, Anna; Procházka, David, 1979 říjen 10.-; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Diplomová práce porovnává činnost spolkových sportovních klubů a profesionálních sportovních klubů. Věnuje se požadavkům, které je potřeba splnit při založení sportovního klubu a dále povinnostem kladeným na sportovní kluby, zejména vedení účetnictví a daňové problematice. Pojednává také o hospodaření sportovních klubů, finančním řízení a rozpočtování. Druhá část práce představuje zástupce obou typů sportovních klubů a předkládá jejich finanční analýzy a analýzy rozpočtů. Poslední kapitola nabízí návrhy na zlepšení v činnosti obou sportovních klubů.
Vedoucí práce: David Procházka
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses