Finanční analýza podniku Pivovar HOLBA, a. s. - Trunečková, Eva; Menčlová, Barbora; Škerlíková, Tatiana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce je zaměřena na finanční analýzu podniku Pivovar HOLBA, a. s. Práce popisuje několik metod určování finanční síly a stability podniku. Všechny vybrané metody využívají pro svou analýzu množství finančních ukazatelů. Tyto metody jsou následně aplikovány na vybraný podnik a hodnotí tak jeho finanční situaci v příslušných oblastech. Za pomoci bankrotních a bonitních modelů také dochází ke zhodnocení celkového finančního zdraví. Na závěr je provedena stručná finanční analýza vybraných konkurenčních společností umožňující mezipodnikové srovnání na trhu.
Vedoucí práce: Barbora Menčlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses