Analýza poskytování finančních prostředků prostřednictvím místních akčních skupin (MAS) - Landová, Lucie (2015)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat poskytovaní finančních prostředků prostřednictvím místních akčních skupin. V teoretické části je popsána Společná zemědělská politika, metoda LEADER a její vývoj v České republice. Dále je uvedeno, co je to místní akční skupina a jaké jsou její charakteristiky. V praktické části je zkoumáno poskytování finančních prostředků z pohledu sektorové analýzy, odvětvové analýzy, vypsaných výzev a Fichí.