Analýza poskytování finančních prostředků prostřednictvím místních akčních skupin (MAS) - Landová, Lucie; Maaytová, Alena; Ochrana, František, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem této bakalářské práce je analyzovat poskytovaní finančních prostředků prostřednictvím místních akčních skupin. V teoretické části je popsána Společná zemědělská politika, metoda LEADER a její vývoj v České republice. Dále je uvedeno, co je to místní akční skupina a jaké jsou její charakteristiky. V praktické části je zkoumáno poskytování finančních prostředků z pohledu sektorové analýzy, odvětvové analýzy, vypsaných výzev a Fichí.
Vedoucí práce: Alena Maaytová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses