Investice do nemovitostí - Rambousek, Michal (2015)
Bakalářská práce se zabývá jednou z možností investování do nemovitostí s nadprůměrným výnosem. Cílem této práce je stanovení principu, za jakých okolností a podmínek lze tento model uplatňovat. V teoretické části se zabývá obecnou podstatou tohoto modelu, objasněním užitečných pojmů, rizik, výhod a podmínek. Stanovíme předpoklady, na kterých se tento princip zakládá. Dále se práce věnuje jednotlivým oddílům koupě nemovitosti, financováním, zajištěním a pronájem. Praktická část práce je doplněn o dva ukázkové příklady z praxe. Výsledky ukazují relativně stabilní výnosy a dlouhodobý potenciál stabilních příjmů.