Analýza přiřazení nákladů v konkrétním podniku - Hušková, Kateřina; Šiška, Ladislav, 1976-; Roun, Vlastimil; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Bakalářská práce se zabývá analýzou přiřazení nákladů v konkrétním podniku a je rozdělena na dvě části, teoretickou a praktickou. Teoretická část se zaměřuje na členění nákladů, seznámení s kalkulačním systémem a na způsoby přiřazení nepřímých nákladů. V první polovině praktické části je představen konkrétní podnik a jeho dosavadní způsoby řízení nákladů. Druhá polovina se věnuje zhodnocení uplatňovaných alokačních postupů, jejich kritickému zhodnocení a návrhu možných řešení.
Vedoucí práce: Ladislav Šiška
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses