Finanční analýza a prognóza budoucího vývoje Wrigley, s. r. o. - Krejčíř, Filip; Marek, Petr; Pekař, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem této bakalářské práce je provedení finanční analýzy společnosti Wrigley, s. r. o., za období let 2009 až 2013 společně s nástinem prognózy budoucího vývoje. Práce je rozdělena do tří hlavních částí. První, metodická část, obsahuje stručný úvod do finanční analýzy a vymezení jednotlivých ukazatelů a modelů, které jsou následně využity v praktické části. Druhá část práce se skládá ze základní charakteristiky společnosti a samotné finanční analýzy firmy Wrigley, s. r. o., vycházející ze zveřejněných externích údajů. Zároveň je zde zachyceno srovnání s konkurenčním podnikem a hodnotami celého odvětví. V závěru celé práce je sestavena prognóza budoucího vývoje tržeb společnosti, která je odvozena od vývoje vytvořeného relevantního trhu, a následně sestaven plánovaný výkaz zisku a ztráty pro rok 2014.
Vedoucí práce: Petr Marek
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses