Hospodaření vybrané příspěvkové organizace - Gymnázium Strakonice - Andrle, Jan; Zouhar, Tomáš, 1981-; Ištvánfyová, Jana, 1952-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Obsah bakalářské práce je věnován neziskovému sektoru, konkrétně příspěvkovým organizacím zřízených územními samosprávnými celky. Zabývá se jejich hospodařením, financováním a účetnictvím. Praktická část je zaměřena na hospodaření autorem vybrané příspěvkové organizace zřízené Jihočeským krajem, Gymnázia Strakonice. V práci je využito analýzy pro rozklad výkazu zisku a ztrát, komparace pro zobrazení odlišného vývoje jednotlivých finančních ukazatelů a syntézy pro sjednocení dílčích zkoumání v jeden ucelený závěr.
Vedoucí práce: Tomáš Zouhar
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2015
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2015
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses